Proiectul Job-Acces Ma joc si invat Citesti si daruiesti Campania 2% pentru copiii cu dizabilitati Club Mami

Campanii de strângere de fonduri

 

Pentru a putea susține proiectele derulate și a veni în întâmpinarea nevoilor de bază a beneficiarilor noștri, am inițiat mai multe campanii de strângere de fonduri. Scopul lor a fost acela de a motiva cât mai mulți oameni să se implice în mod activ împreună cu noi pentru a face o diferență în viața celor ce au cu adevarat nevoie de susținerea noastră. Iată principalele campanii:

 

Campania 2% pentru copii cu dizabilități intelectuale

a însemnat crearea unui context integrator pentru copiii din clasa a II-a a Şcolii Speciale Sfântu Mina. Fondurile strânse în urma campaniei au fost în întregime folosite pentru oferirea unui program diversificat care acoperă un set de nevoi indispensabile acestor copii cu nevoi speciale.

 

Mulţumim tuturor celor ce au redirecționat 2% din impozitul pe venit Asociaţiei Aproape de TINEri în 2011. Datorită investiţiei dumneavostră, cei 7 copii cu dizabilităţi intelectuale simt o diferenţă în viaţa lor.

 

Copiii, mici bijuterii! și Dăruind vei dărui!

au fost două campanii de străngere de fonduri care s-au desfășurat în același timp în Craiova și București. Voluntarii noștri au investit în aceste două campanii confecționând și punând în vânzare bijuterii confecționate manual pentru a sprijinii proiectul Crăciunul mai aproape de TINEri.


Așa că mulțumim mult lui Laurențiu Mitrea (www.studioel.ro), care s-a ocupat de crearea blogului www.AccesoriiLaUnBlogDistanta.blogspot.com  și de designul acestuia, lui Andrei Goagă, care s-a ocupat ulterior de toate detaliile promovării electronice a campaniilor de strângere de fonduri pe site-ul zipbox.ro pe care îl administrează, Ronellei Popescu, care ne-a ajutat cu fotografierea profesionistă a accesoriilor, Cristinei Lupetrec și Elenei Bâtlan pentru confecționarea și vânzarea bijuteriilor. De asemenea angajați ai Palace Tour, ai băncii BCR și Touropa Craiova au fost gata să cumpere bijuteriile noastre în sprijinul copiilor afectați de sărăcie.

 

Raffling Night!

o campanie organizată de Belinda Anderson în rândul managerilor Ford Craiova promovând Asociația Aproape de TINEri și în mod special copiii beneficiari ai proiectului Suntem Prețioși

 

Cămara cu bunătăți

a apărut din dorința de a sprijini copii în viața cărora sărăcia este ca și un membru al familiei. Împreună cu comunitatea baptistă română din Toronto, Canada și cu alți donatori persoane fizice, susținători ai inițiativelor Aproape de TINEri și ai copiilor vulnerabili, această campanie sprijină 17 copii provenind din 6 familii din mediul rural și Craiova, familii monoparentale sau ai căror părinți sunt oameni muncitori care se străduiesc să asigure copiilor lor un minim zilnic și îi încurajează să meargă la școală. Pe parcursul anului, am reușit să vizităm aceste familii de mai multe ori, ducându-le pachete cu alimente de bază, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și rechizite.

parteneri

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.